Ranheim slo Blink i Abrahallen

av TF

Årets første treningskamp for våre Oboslag gikk i Abrahallen fredag da årets første treningskamp også var årets første lokaloppgjør. Et Blink uten hovedtrener på sidelinjen gikk friskt ut mot Ranheim og var best første halvdel av 1.omgang, men Ranheim kom sterkere utover i kampen og vant til slutt 4-1.

Det har vært spesielle dager i Blink etter at hovedtrener Tom Dent sa opp sin stilling i klubben og man var tvunget til å lande en avtale med HamKam som gjør at engelskmannen forlater Blink for assistenttrenerjobben på Hamar. Dette så ikke ut til å plage Blink i åpningen av fredagens kamp for med stor aggressivitet tok de initiativet mot Ranheim, og det var ikke ufortjent da Tøsse ga Blink ledelsen etter 24 .minutter.

Ranheim hadde også noen muligheter, men det var ikke helt ufortjent at det var Blink som ledet 1-0 da lagene gikk til pause etter 35 minutter i kampen som ble spilt 2 x 35 minutter.

Etter pausen tok Ranheim mer tak og spesielt når lagene begynte å bytte spillere ble avstanden mellom lagene stor. Først utlignet Marklund før han også gjorde 2-1 til Ranheim. Ytterligere 2 scoringer kom for Ranheim i en omgang der forskjellen på lagene ble veldig stor etterhvert, og avslørte at Ranheim nok har en større bredde i troppen enn det Blink har. I tillegg manglet Blink 5 sentrale spillere til denne kampen, så det var kanskje ikke overraskende at Ranheim til slutt tok en overbevisende seier.

Stjørdals Blink ser veldig sterke ut i starten av kampen da de spiller med høy aggressivitet og intensitet, men sliter mer når de skal ligge lavere og bruke et annet type press på Ranheim. Spennende å se at Ranheim er tilbake i 4-3-3, og spesielt i 2.omgang var det spennende tendenser å se til de blå fra Fjæra.

Veldig vanskelig å legge alt for mye i den første treningskampen for året, men det er bare 5-6 uker til seriestart så noen inntrykk tar nok lagene med seg inn i siste del av oppkjøringen til sesongen.

Ranheim- Stjørdals Bink 4-1 (0-1)
Blink: Tøsse
Ranheim: Marklund 2, Mehnert, Andreassen