Tom Dent har sagt opp i Blink

av TF

TV2 melder i kveld at treneren i Stjørdals Blink, Tom Dent har sagt opp jobben i klubben og skal være på vei til HamKam som klubbens nye assistenttrener.

Briten har vært ansatt i 50 prosent stilling som hovedtrener i klubben. Oppsigelsestiden er på én måned. Grunnen til at Dent sier opp, er at han ønsker å bli assistenttrener i HamKam. Interessen er gjensidig. Sportssjef Espen Olsen i HamKam ønsker ikke å kommentere opplysningene om oppsigelsen, men sier at klubben var i kontakt med Dent for noen uker siden etter å ha fått tillatelse til dette av Stjørdals/Blink.

– Vi har tidligere i vinter hatt et møte med Tom etter at vi spurte Blink om det. Etter det har vi ikke vært i kontakt med ham, sier Olsen til TV 2. Ifølge TV 2s opplysninger krevde trønderklubben en økonomisk kompensasjon for Dent på et nivå HamKam ikke var i nærheten av å akseptere.

– Stemmer dette?

– Ingen kommentar, sier Olsen.

Dent har ikke besvart TV 2s henvendelser. Det har heller ikke sportslig leder Petter Holltrø og daglig leder Ingvar Rolstad i Stjørdals/Blink.