Tiller henter trener fra KFUM

av TF

Marius André Jacobsen (31) er ansatt som ny hovedtrener i Tillers herrelag som skal spille i 3.divisjon i 2022. Jacobsen kommer fra Obosklubben KFUM, og rapportene sier at dette er en trenertype som passer godt inn i Tillers possesionorienterte spillestil.

– Det første jeg skal gjøre på feltet er nok ikke noe revolusjonerende. Jeg ønsker å utvikle spillere som er eksperter på å skape tid og gode forutsetninger for seg selv og hverandre. Så vi begynner med de små, men viktige detaljene først. Deretter jobber vi videre med å finne ut hvordan laget kan disponeres for å utnytte styrkene våre best mulig, sier Jacobsen til Tillers hjemmeside.

– Min ambisjon er å være med på å bygge noe alle i klubben kan være stolte av – en identitet som man kjenner seg igjen i. Så vet jeg at det har vært tradisjon for en spillende og uredd stil her fra før, og det passer godt overens med min filosofi. Det å få muligheten til å bygge videre på det dere har begynt på, er noe jeg gleder meg veldig til, avslører Jacobsen.


– En inkluderende klubb med gode verdier

Tiller skal også i 2022-sesongen spille i Norsk Tipping-ligaen, der man håper at årets sesong vil bli en full sesong. Klubben fra “den blå bydelen” i Trondheim sør har gitt et solid inntrykk til Jacobsen.

– Jeg har fått et veldig godt førsteinntrykk av klubben og menneskene jeg har møtt. De har virkelig fått meg til å føle meg hjemme, og det virker som en inkluderende klubb med mange av de samme verdiene som jeg er oppvokst med.

– Jeg kommer fra en klubb hvor jeg virkelig har blitt behandlet som familie, og en klubb som har klart å balansere sportslig fremgang med gode verdier. Drømmen er å kunne bli en del av noe lignende her, meddeler en åpenhjertig og fersk Tiller-trener.