Ranheim åpner hjemme mot Brann

av TF

Oppsettet for Obosligaen er klart og hvilken start på sesongen det blir for Ranheim. Brann kommer på besøk i fjæra i første seriekamp, og det betyr storkamp og potensielt mye tilskuere allerede.

Serien starter 2. april og avsluttes 29. oktober. 

– OBOS-ligaen tegner til å bli en av de mest spennende med flere kjente klubber.Opplegget med at OBOS-ligaen står alene og ikke i konkurranse med Eliteserien har vært en suksess og videreføres. Derfor vil også i år hovedtyngde av kampene i OBOS spilles på mandager samtidig som enkeltkamper er flyttet inn i helg. Helgedager tas også i bruk der ligaen ikke kommer i konkurranse med andre, sier Nils Fisketjønn i NFF. 

– Det å unngå intern konkurranse mellom kamper i de ulike turneringer er viktig. Det er derfor lagt stor vekt på at kamper i Eliteserien, Toppserien og OBOS-ligaen ikke legges på hverandre. Noen kollisjoner er imidlertid ikke til å unngå da turneringene, blant annet, har avvikende internasjonale perioder, fortsetter han. 

Stjørdals Blink starter borte mot Fredrikstad, og første hjemmekamp er i runde 2 med Sandnes Ulf på besøk.

Søndag 15.mai blir det storoppgjør lokalt da Blink tar i mot Ranheim på MUS Arena!