Warren Kamanzi til Tromsø

av TF

Rosenborg valgte å ikke forlenge kontrakten med Warren Kamanzi og nå er den unge høyrebacken klar for Eliteseriespill i Tromsø. Kamanzi spilte i Ranheim på utlån i 2021 og skal nå erstatte Thomas Totland som ble solgt til Hacken.

Dette skriver Trømsø på sine nettsider etter signeringen:

Det er en glede å ønske Warren Kamanzi velkommen til Tromsø Idrettslag. Warren er 21 år og spilte sist sesong for Ranheim. Han er opprinnelig Rosenborg-spiller og har gått gradene i deres akademi.

Kamanzi er en offensiv høyreback, men han kan også bekle andre roller på banen. Han har skrevet under en kontrakt som i første omgang strekker seg ut sesongen 2023 og han kommer gratis til oss.

Team manager, Lars Petter Andressen, er naturligvis glad for å få trønderen inn i TIL-stallen.

-Vi har mistet både Totland og Arnarson fra forrige sesong, så høyre vingback-posisjon har vært viktig for oss i dette overgangsvinduet. Warren er ung, er offensiv, har god fysikk og har en spillestil som passer oss. En vingback i TIL må kunne legge ned noen meter i løpet av en kamp, og det kan Warren i aller høyeste grad. Vi gleder oss til å begynne å jobbe med han og vi tror han kan utvikle seg videre hos oss, sier Andressen.