Fredrik Eliassen fortsetter i Nardo

av TF

Fredrik Eliassen ble i høst sykemeldt fra jobben som hovedtrener i klubben, men sportssjef Thomas Erikstad bekrefter nå at Eliassen er tilbake som hovedtrener i klubben. Han får med seg Erik Svendsen som var assistenttrener i 2021 og det jobbes med ytterligere styrkninger i teamet rundt A-laget.

Vi i Nardo er meget fornøyde med å ha resignert Fredrik Aasmund Eliassen som hovedtrener for A-laget sesongen 2022. Etter en kort periode i vinter hvor han var sykemeldt er han nå tilbake i klubben for fullt og klar for en ny sesong! Eliassen og teamet ble historiske i 2021 da Nardo tok seg videre til fjerde runde NM. 13 mars møter de Eliassens gamle klubb, LSK i Nissekollen for cupkamp.

Erik Svendsen, assistent- og fysisk trenere på herrelaget, har også signert ny avtale for 2022. Svendsen har lang erfaring fra engelsk fotball, blant annet som fysisk trener i Premier League for Watford FC, Notts County og Crawley Town. Erik og hans kompetanse skal ha mye av æren for det lave antallet skader i fjorårets sesong.

Eliassen var med da Nardo i dag presenterte en ny spiller:

Sportssjefen har ikke ligget på latsiden denne helgen. Les mer om Nardos nyeste signering her.Del f

Lørdag 08.01.2022 signerte den tidligere Nordstrandspilleren Tage Haukeberg kontrakt med Nardo og skal de neste to årene ikle seg den burgunderfargede trøya. Tjueenåringen fra Oslo har gått gradene i Nordstrand fra smågutt i barnefotballen, via junioravdelingen og til seniorfotball i 3 divisjon. Heldigvis for Nardo har studier nå ført han nordover til bartebyen, hvor han tar ingeniørutdanning ved NTNU.

Det er tydelig at Tage er en skikkelig vinnerskalle, når vi ber han beskrive fotballspilleren Tage Haukeberg svarer han: «Han er en duellspiller! Litt gal i hodet, en som løper mye og vinner dueller, generelt solid på det meste.»

Les hele saken på Nardos hjemmesider her.