TF Awards 2021 utsatt

av TF

Grunnet den gjeldende koronasituasjonen har vi i Trønderfotball bestemt å utsette TF Awards til januar. De som har betalt inn billetter får disse refundert og vi kommer med nytt tidspunkt for TF Awards i løpet av desember.

Bli med å feire fotballsesongen 2021 med Trønderfotball på TF Award fredag 10. desember på Leangen Travbane.

Her skal vi hylle de som hylles bør, vi skal oppsummere sesongen 2021 i trøndersk fotball med en heidundrende fest der vi selvfølgelig også skal dele ut masse utmerkelser for prestasjoner i sesongen 2021.

Alle som er en del av trøndersk fotball er invitert og vi håper så mange som mulig benytter muligheten til å delta i feiringen av fotballfamilien vi alle er en del av. Vi oppfordrer klubber og lag til å bestille direkte til oss da det er grupperabatt på billettene og da kan man gjøre det slik at lag og klubber får sitte sammen hvis ønskelig.