Blink sikret kontrakten i Obosligaen

av TF

Stjørdals Blink vant 3-0 hjemme mot Hødd i returkampen i kvalifiseringen til Obos, og kan glede seg over en ny sesong på nest øverste nivå. Robin Bjørnholm scoret først, før superspissen Mats Lillebo banket inn 2 mål som sikret både Obosliga for 2022 og for en stor feiring på Stjørdal.

Etter en tøff høst var det kvalifisering som ble utfallet for Blink. og etter 3-2 tap i første kamp måtte Tom Dents gutter ned i kjelleren å hente de siste kreftene for sesongen, og som i fjor kom kreftene i grevens tid. Nøkkelen blir også det å ha med Mats Lillebo i begge kampene som med sine mål blir direkte avgjørende for at de berger plassen.

For trøndersk fotball har det vært en tøff sesong, men det at både Blink og KIL/Hemne berger på nest høyeste nivå er to utrolig viktige oppturer. Det gir begge ytterligere en sesong til å utvikle både lag og klubb til å ta steg oppover i norsk toppfotball.

Gratulerer til Blink og KIL/Hemne!

Se høydepunkter og intervjuer fra Blinks hjemmeside her