Lillebo scoring holder liv i Obosdrømmen

av TF

Stjørdals Blink tapte 3-2 borte mot Hødd i kveldens første kamp i kvalifiseringen til Obosligaen, og i en dramatisk kamp som ble stoppet lenge grunnet snøfall var det superspissen Mats Lillebo som ble helten. I sluttminuttene satte han inn 3-2 reduseringen som gjør at Blink bare ligger målet bal før returkampen på Stjørdal på lørdag.

Robin Bjørnholm ga Blink en kjempestart med 0-1 etter bare 7 minutter, men hjemmelaget snudde kampen med med 2 scoringer før pause, og så ble kampen stoppet da snøfallet ble for heftig. Etter en lengre pause kom kampen i gang igjen, og da satte hjemmelaget inn 3-1.

så mot slutten dukket Lillebo opp etter en dødball og berget spenningen før lørdagens returoppgjør. Hødd var klart best i kveldens oppgjør og Blink må løfte seg til helgen hvis de skal klare å bevare plassen i vår nest øverste divisjon.