Kristian Selnæs tar over Kolstad

av TF

Frode Strømsvik ga seg etter inneværende sesong, og nå har Kolstad valgt ut juniortrener Kristian Selnæs til å ta Kolstad videre, melder klubben på sine hjemmesider.

– Vi har en sterk og slagkraftig tropp allerede og skal noen komme hit fra andre klubber må de være gode og innstilt på kamp om plassene på laget. I tillegg til en sterk tropp har vi mange sultne juniorer som har ambisjoner om å ta steget opp og det er det nok flere som kan komme til å gjøre i løpet av sesongen.

Sportslig ansvarlig Moldestad sier i en kommentar: – Nå er planen å trene både hardere og bedre enn konkurrentene så kan det gå mot en meget spennende sesong i Parken. Vi er veldig glad for at Kristian igjen tar på seg trenerjobben på a-laget og frem mot jul handler det om å komme i gang med trening og lande en tropp som er slagkraftig nok til å kjempe om opprykk.