Steinkjer henter tilbake gammel kjenning

av TF

Ove Holmen gjør comeback i Steinkjer og har skrevet en 1 års kontrakt med den nyopprykkede 3.divisjonsklubben.

– Jeg gleder meg til å spille for SFK igjen. Jeg har hatt en fin dialog med Steinkjer og Mattias siden han kom til klubben, men det har ikke passet med et comeback tidligere. Jeg har hatt jobb og studier i Trondheim i flere år, nå har jeg omsider flyttet hjem. Det har blitt ei lita ei på hjemmebane og jeg har begynt i ny jobb her, så det har vært mye på privaten som har gjort at det ikke har passet tidligere, men nå har ting begynt å sette seg. Når det er mer stabilt hjemme, er det enklere å kunne ha mer fokus på fotballen igjen. Og da var det naturlig å gå tilbake til Steinkjer, sier Ove Holmen til Trønder-Avisa.

SFKs hovedtrener Mattias Nylund er strålende fornøyd med å ha signert ettårskontrakt med midtstopperen.

– Vi har fulgt Ove over tid og er veldig glade for at han velger å komme tilbake til klubben. Ove er ikke bare en bra forsvarsspiller, som fortsatt har ambisjoner om å utvikle seg og bli bedre. Ove er en spiller med veldig bra personlighet og gode lederegenskaper. Han har gode holdninger og er en solid forsterkning for oss.

– Er signeringen av Ove Holmen et signal om lokal satsing kommende sesong?

– Vi prøver alltid å ha et så lokalt lag som mulig. Men spillere vi signerer må være spillere som er gode nok og som fortsatt har ambisjoner om å utvikle seg og bli bedre. Og så har signeringene sammenheng med hvilke typer vi trenger i gruppa. Denne sesongen var det 22 norske spillere og fire svenske spillere i a-troppen. 21 av de norske spillerne var fra regionen, én kom fra Bergen. Det er viktig å huske på at det er stor forskjell på fjerdedivisjon og tredjedivisjon. Vi skal gjøre hva vi kan for å få til et så lokalt lag som mulig, så får vi se hvordan det ender. Men vi ser første og fremst etter spillere fra vårt nærområde, sier Nylund til T.A.