Tiller sikret opprykket

av TF

Tiller lå under 1-3 hjemme mot Steinkjer i den avgjørende kampen om opprykket til 2.divisjon kvinner, men snudde mesterlig og vant til slutt 5-3 og sikret med det opprykket.

Utleira måtte vinne med mange mål mot Malvik for å ta opprykket hvis Tiller vant mot Steinkjer, men 6-1 seier ble det ikke nok mål til å hente igjen Tiller i kampen om opprykket. Det er bare målforskjellen som skiller de to topplagene, men det er altså Tiller som kan slippe jubelen løs og feire opprykk i kveld.

Uten spenning var det dog ikke for etter 25 minutter på TOBB Arena på Tiller ledet gjestene 1-3, men rett etter reduserte hjemmelaget til 2-3 som også var pauseresultatet. Etter pause snudd Hedda Stuedahl-Karlsen kampen med to kjappe scoringer like etter timen spilt og da Synne Aunehaugen satte inn 5-3 fra straffesparkmerket var det hele avgjort.

Vi gratulerer Tiller med opprykk til 2.divisjon.


Lag
SP
1Tiller512
2Utleira512
3Strindheim59
4Steinkjer57
5Malvik53
6Ranheim51