Trygg/Lade og Steinkjer til 3.divisjon

av TF

Det ble dramatisk på Levanger, mens på Lade ble det aldri spennende. Lørdagen da opprykket skulle avgjøres i kvalifiseringen til 3.divisjon ble forskjellig på de to arenaer.

Trygg/Lade ledet 3-0 fra bortekampen mot Kvik, og etter å ha banket inn 2 mål før det var spilt 10 minutter i returkampen var det nesten slik at champagnen nesten gikk i taket før kampen var over på Lade. Likevel måtte de vente til fullførte 90 minutter, og med 2 mål til ble det til slutt 4-0 og 7-0 sammenlagt.

Trygg/Lade har spilt 41 kamper uten tap og det er ingenting å si på opprykket med en suveren avdelings seier og etter 7-0 mot Kvik er det bare å gratulere Trygg/Lade med et fullt fortjent opprykk.

På Steinkjer ble det langt mer dramatisk i en kamp der Steinkjer tok ledelsen, men der Levanger 2 kom tilbake før gjestene igjen tok ledelsen. Etter 45 minutter kom det første røde kortet for hjemmelaget og før kamoen var over var det 3 fra hjemmelaget som hadde mottatt marsjordre og på tavlen sto det 2-3 – Steinkjer til 3.divisjon.

Heroisk innsats av hjemmelaget, men et opprykksjagende Steinkjer klarte oppgaven og kan gratuleres med spill i 3.divisjon i 2022.