Endelig Malvikcup igjen

av TF

Det er mye man har savnet i en lang periode der breddefotballen har vært nedstengt, men kanskje ingenting så mye som de store aktivitetene for barn og ungdom som nå endelig kommer i gang igjen. Etter en sesong uten Malvikcup er det endelig igjen klart for at over 500 lag kan besøke Abrahallen for det som er Norges største innendørscup i januar og klubben gleder seg til å få besøk igjen.

– Vi gleder oss til å endelig ta i mot lag fra hele regionen igjen til Abrahallen og håper på over 500 lag de tre helgene i januar, sier turneringsleder Aage Nordahl.

Noe som blir nytt ved årets turnering er at man i samarbeid med Trøndersport skal produsere TV sendinger fra turneringen som vil bli sendt både her på Trønderfotball, og på Trønder TV. Hver tirsdag under turneringen kommer det en cupsending med innslag fra helgen i Abrahallen, og i tillegg vil det bli livesendinger fra finale dagene i årets Malvikcup.

-Vi er veldig glade for at vi sammen med Malvikcupen nå skal la alle få innsyn av den flotte aktiviteten som skjer disse helgene i Abrahallen, men også vise litt om menneskene som bidrar til at man kan ha en slik cupfest hver eneste vinter, sier Kevin Ingebrigtsen i Trøndersport, selskapet som skal produsere sendingene for Trønderfotball og Trønder TV.

Påmeldingen til årets Malvik Cup er åpnet, så her er det bare å kaste seg rundt og melde på sitt lag: