Trygg/Lade mot opprykk

av TF

Trygg/Lade var favoritt da de møtte Kvik til opprykksfinale onsdag, og med 3-0 på bortebane over har de tatt et langt steg mot opprykk til 3.divisjon. Kampen ble spilt i flomlys på Rosenborgbanen, men hjemmelaget med stort innslag av nordnorske aner klarte ikke å stå i mot et opprykksjagende Trygg/Lade, og med tre mål å gå på bør returkampen lørdag være en transportetappe.

Trygg/Lade ledet 1-0 til pause, men etter 2 tidlige scoringer i 2.omgang tok de kommandoen i oppgjøret og står med en fot i 3.divisjon 2022.

I den andre opprykkskampen ble det 1-1 mellom Steinkjer og Levanger 2, og der blir det virkelig spennende foran lørdagens returoppgjør på Moan kunstgress. Levanger 2 tok ledelsen i denne kampen, men hjemmelaget kom tilbake og utlignet. Over 800 tilskuere var tilstede på kampen, og det spørs om ikke det blir vel så det når denne thrilleren skal avgjøres på lørdag!