Kvik vant toppkampen med 10 mann

av TF

De siste kampene i 4.divisjon ble spilt søndag og hvilken dramatikk i avdeling 4. I seriefinalen mellom Buvik og Kvik tok hjemmelaget ledelsen tidlig, og ting ble verre for bortelaget da de fikk en spiller utvist etter 34 minutter. Med 10 man utlignet Kvik etter 45 minutter, og like før slutt sikret de seieren og plass i opprykksfinale med 1-2 i kampen siste minutt med 10 mann!

Så fra avdeling 4 er det Kvik som går til opprykksfinale, mens Rennebu rykker ned i 5.divisjon.

I avdeling var det også en ren seriefinale mellom Levanger 2 og Byåsen 2, og der var hjemmelaget klart best. Det sto 2-0 til pause og med 4-0 på tavlen etter 70 minutter var denne kampen aldri spennende. Levanger 2 sikrer opprykksfinale, mens Åfjord rykker ned.

I de 2 andre avdelingene er det Trygg/Lade og Steinkjer som er klare for opprykkskvalik for 3.divisjon.

Onsdag 27.10 og 30.10 er datoene for kvalifiseringen og det er Trygg/Lade mot Kvik, og Levanger 2 mot Steinkjer. Det spilles hjemme og borte, og sammenlagtvinnerne går til 3.divisjon og til kretsfinale.