Trøndere i aksjon for Norge

av TF

Flere trøndere har i dag vært i aksjon med flagget på brystet, men for de yngste ble det en tøff dag.

Norges G16 lag med Håkon Røsten, Oliver Kvendbø Holden og Alexander Gurendal fra start tapte 2-0 mot et sterkt Belgisk på bortebane. Kampen var tett og jevn, men etter pause fikk hjemmelaget hodet foran og scoret to kjappe mål som ble avgjørende for belgisk seier. Kampen er en del av den pågående EM kvalifiseringen for G16 landslaget der de tidligere spilte 2-2 mot Luxemburg.

bilde fra fotball.no

G18-landslaget er klare for Eliterunden neste år etter 3-0-seier over Kosovo og 5-0-seier over Wales i Sandefjord. I dag ble det 0-1-tap for Georgia i Larvik i den siste kampen i den første kvalifiseringsrunden. Leo Hjelde og Odin Thiago Holm startet dagens kamp for Norge, som er regnet som en av de mest spennende kullene Norge har hatt på lenge.

Norges U21 landslag spiller også tirsdag hjemme mot Estland, men uten trøndere i startoppstillingen.