Gunnes med hattrick i sterk borteseier

av TF

Levanger knuste Odd 2 på bortebane søndag, og i sentrum av fokus var toppscorer Arne Gunnes som banket inn hattrick i 6-0 seieren. Levanger tok ledelsen på straffespark allerede etter 11 minutter da Gunnes ekspederte ballen i mål fra ellvemeteren, og etter dette så ikke Per Verner Rønnings mannskap seg tilbake.

Gunnes økte til 0-2 etter 18 minutter, og Jo Sondre Aas satte 0-3 bare minutter senere og da var kampen i realiteten avgjort. Simen Hagbø økte til 0-4 før pause og kampen etter pause ble en ren transportetappe.

Hjemmelaget prøvde seg i starten av den 2.omgangen, men isteden kom 0-5 på et selvmål før Arne Gunnes fullførte sitt hattrick med 0-6 20 minutter før slutt.

Levanger henger med i toppen bak de to suverene lagene Egersund og Skeid, som spilte 2-2 i toppkampen søndag og som kjemper om muligheten til opprykk fra denne avdelingen.

PS! Arne Gunnes er toppscorer i avdelingen med sine 18 scoringer.