Nardo rotet bort viktige poeng

av TF

Nardo gikk ut i 100 hjemme mot topplaget Egersund og ledet 2-0 til pause, men etter hvilen fikk de keeper Preben Øien utvist og endte med å tape kampen 2-3.

Nardo har imponert under Bjerkeset de siste kampene og selv mot opprykkskandidaten Egersund så det fantastisk ut. 1-0 på straffespark etter 10 minutter ved Marius Sandvik, og 2-0 ved Magnus Høiseth etter 26 minutter gjorde at troen på en ny seier levde, men så kom situasjonen som skulle bli avgjørende.

– Det blir protest. Definitivt. Det ødelegger hele greia for oss, for vi hadde dem på gaffelen. Spillet foregikk på deres halvdel og vi var nære 3–0. Kampplanen med å stå høyt og finne rommene vi analyserte på forhånd, den lyktes, sier Tormod Bjerkeset til Nidaros etter kampen.

Så hadde kaptein Sandvik en svak heading tilbake til cuphelt Preben Øien. Det hele endte med at en motspiller kom seg inn mellom. Øien blir vist ut og etter dette snudde kampen. Trønderfotball har også sett situasjonen, og det er veldig strengt med rødt kort i tillegg til straffespark.

Men rødt kort ble det, og i løpet av 2.omgang snudde gjestene kampen og det hele ender med 2-3, og i tillegg blir Sportssjef Thomas Erikstad utvist på slutten.

Levanger hadde en motsatt opplevelse hjemme mot Vard Haugesund der 1.omgangen var svak og gjestene gikk til pause med 0-4! LFK retter opp noe av inntrykket med 3 mål i 2.omgang, men det hele ender likevel med tap 3-4.

Levanger henger likevel med i kampen om 3.plassen i ligaen, mens Nardo fremdeles har alt i sine hender for å berge plassen. Man ligger foran Sotra på målforskjell med en hengekamp og i neste runde venter Rosenborg 2.