KIL/Hemne vant skjebnekamp

av TF

KIL/Hemne lå sist på tabellen foran søndagens hjemmekamp mot Medkila og måtte nesten vinne for å holde liv i drømmen om fortsatt spill i 1.divisjon. Jentene fra Øra svarte med en meget sterk 3-1 seier mot Medkila, og selv om man fremdeles ligger under streken kan denne seieren vise seg å bli livsviktig når man teller opp etter sesongen.

Munkvoll, Eggesvik og Smevoll sto for scoringene, og etter at Fart og Fløya spilte uavgjort passerte de Fart på tabellen og er bare 2 poeng bak Fløya på sikker plass.

Vi kan nevne at årets siste kamp er KIL/Hemne mot Fløya.

PS! I 2.divisjon viste Byåsen KF hvem som er det sterkeste 2.divisjonslaget i fylket da de banket Tynset med 4-1 på hjemmebane lørdag. Verd også å nevne Nardo som tok en sterk borteseier mot Herd og klatret over streken i 2.divisjon.