Tormod Bjerkeset leder Nardo ut sesongen

av TF

Nardo FK kom i dag med en pressemelding der de forteller at trener Fredrik Eliassen er sykemeldt, og at Tormod Bjerkeset kommer inn i de resterende kampene i sesongen og har laget allerede mot Notodden.

Pressemelding fra Nardo:

Vår hovedtrener, Fredrik Aasmund Eliassen, har blitt sykemeldt og vil bruke resten av 2021-sesongen på å hente seg inn.Fredrik sier følgende:-«Kroppen har gitt klare signaler om at det nå er på tide med en time-out. Jeg har kjent på problemer over en litt for lang periode og har ikke kunne gjennomført jobben 100%. Nå skal jeg jobbe med meg selv og sørge for at jeg kommer sterkere tilbake!»Med Fredrik sykemeldt, har Tormod Bjerkeset sagt ja til å lede laget ut sesongen. Han leder laget allerede i dagens kamp mot Notodden. Vi ønsker Fredrik god bedring!