Byåsen sjanseløse mot Molde

av TF

Byåsen KF har sett ut som det trønderske laget med størst sjanse til å henge med i kampen om opprykk til 1.divisjon damer, men etter 7-0 tap i Molde er nok den lille opprykksdrømmen borte. Molde satser hardt og sammen med Aalesund er det to store klubber som satser på og nå toppen i norsk kvinnefotball.

Byåsen har gjennom sine facebooksider søkt etter nye spillere, og til kampen i Molde var det bare 12 spillere registrert på kampkortet. Hjemmelaget ledet 4-0 til pause, og vant altså 7-0 til slutt og står med 6 strake seire i serien, det samme som Aalesund. Byåsen ligger trygt plassert på tabellen og kan satse videre med 2.divisjon som arena også til neste sesong.

Aalesund gjestet Tynset og her ble det gjestene som vant 4-0.

Nardo er en fersk klubb på dette nivået på kvinnesiden og det ser ut til at det for de blir en kamp om å berge plassen i 2.divisjon. Søndag ble det tap hjemme mot Hødd, en kamp som ble spilt på Koteng Arena da Nissekollen bygges om i disse dager.

Nardo ligger nå på trygg grunn, men må kjempe denne høsten med å holde spesielt Volda bak seg på tabellen.

Tabellen

LagSP
1Molde618
2AaFK Fortuna618
3Byåsen KF713
4Tynset712
5Herd610
6Rosenborg 259
7Hødd76
8Nardo64
9Volda74
10Træff70