NM: Nardo eneste trønderlag i 4.runde

av TF

Oddsen for at Nardo skulle være det eneste laget fra Trøndelag i 4.runde i NM hadde gitt veldig høy odds foran årets sesong, men nå er det faktum. Nardo er videre etter at de slo Arendal etter straffesparkkonkurranse i Nissekollen, mens Ranheim og Rosenborg røk ut.

Nardo gikk ut i hundre i hjemmekampen mot Arendal i cupens 3.runde og gikk tidlig opp i en 2 målsledelse. Arendal kom tilbake, først ved en redusering og så med en utligning langt på overtid av ordinær tid – et skikkelig slag i trynet for hjemmelaget. Etter målløse ekstraomganger viste Nardo klasse fra krittmerket og sikret seg avansement med 7-5.

Klasse fra krittmerket var det ikke i Fjæra der Ranheim brente sine 3 første straffespark i konken mot Aalesund. Gjestene utlignet fortjent på overtid til 1-1 og etter tannløse ekstraomganger ble det også her straffesparkkonkurranse, men 3 bom på de 3 første sparkene ødela alle drømmer om et cupeventyr i Fjæra.

Rosenborg røk også ut onsdag kveld da de tapte mot Viking i Stavanger og dermed er Nardo det eneste trønderlaget som spiller 4.runde i NM, som går i mars 2022!

Andreas Helmersen sikret at det er langt flere trøndere videre i cupen enn Nardo, han banket inn begge målene da Raufoss slo Hamkam på bortebane.

Trekningen av 4.runde skjer onsdag kveld.