Spennende trøndersk fotballørdag

av TF

Det er litt av en lørdag vi har i vente i trøndersk fotball og toppingen er selvfølgelig lokaloppgjøret i OBOS Ligaen mellom Ranheim og Stjørdals Blink. Sannheten er at Blink faktisk kan passere Ranheim med seier i Fjæra på lørdag, og i såfall kan opprykksdrømmen til Ranheim være fjern.

Blink kan ta et virkelig langt steg bort fra nedrykksstreken og Ranheim ønsker revansje etter forsvarsfadesen i Sandnes onsdag – dette blir en thriller som kanskje aldri har vært så vanskelig å forutse som akkurat nå. Ranheim holder vi sm knapp favoritt , men dette blir spennende.

2.divisjon er først søndag der Levanger tar i mot Egersund, mens Nardo tar i mot Arendal.

3.divisjon er ultrajevn etter innledningen og lørdag kan vi få en ny pekepinn på hvordan høsten blir og hvem som henger seg på i toppen. Tiller tar i mot Volda hjemme, mens Melhus reiser til Spjelkavik for det som er en knalltøff bortekamp.

Byåsen tar i mot Orkla i en veldig viktig kamp, da taperen her kan miste kontakt med lagene i toppen. Serieleder Strindheim tar i mot Træff på hjemmebane, mens Molde 2 gjester studentene og Koteng Arena. Kolstad spiller først søndag borte mot Aalesund 2.

Av oppgjørene i 4.divisjon setter vi utropstegn på følgende oppgjør:

Namsos – Verdal – Kan Ørjan Børmark-By fortsette scoringsfesten?
Steinkjer- Rørvik – Kan Steinkjer fortsette seiersrekken?
Svorkmo- Trygg/Lade – Kan Svorkmo stoppe Trygg?
Rennebu- Hitra FK – Blir det ny målfest når Rennebu er i aksjon?

På kvinnesiden har Byåsen besøk av Volda i 2.divisjon.

En flott trøndersk fotballørdag er i vente og vi oppsummerer i TrønderfotballXtra tirsdag.