KIL/Hemne vant endelig

av TF

KIL/Hemnes 1.divisjons damer har slitt så langt i sesongen i 1.divisjon, men søndag tok de en meget sterk borteseier i Grimstad og klatret bort fra bunnplassen.

2 mål av Sara Bjerksæter sikret en meget sterk 1-2 seier, den andre for året og dermed er de 2 poeng fora Fart i bunen av tabellen. Med en kamp mindre spilt enn Fløya er det bare 4 poeng opp til de på tabellen, og det ser i utgangspunktet ut som at det er disse tre lagene sm skal kjempe om å unngå nedrykk.

I 2.divisjon kvinner er det Byåsen som ser sterkest ut av de trønderske lagene selv om de denne helgen spilte 1-1 borte mot Herd etter 3 strake seire i starten. Byåsen ligger nå på 3.plass etter 4 runder, 2 poeng bak tetlagene Molde og Fortuna.

Tynset har 9 poeng etter 4 kamper, RBK 2 har 6 og Nardo står med 3 tap på de første 3 kampene, men de har møtt tøff motstand i starten.