Målløst for Levanger i Larvik

av TF

Det ble ingen revansje for det skuffende hjemmetapet mot Larvik da Levanger gjestet håndballbyen i ettermiddag. 0-0 ble sluttresultatet i en tett og jevn kamp uten de største målsjansene, og med slike resultat spørs det om opprykkstoget allerede er i ferd med å gå.

Skeid vant, Egersund vant og det betyr at Skeid topper avdelingen på 30 poeng med 14 spilte kamper, mens Levanger ligger på 26 poeng med 15 kamper spilt av årets Poatnordliga.

Det som er spennende er at Levanger møter Arendal, Skeid og Egersund i de tre neste kampene, og kan faktisk da melde seg på i kampen om opprykk med flyt i disse tre kampene.

Nardos kamp denne runden ble utsatt ettersom en spiller i Nardo er smittet av Covid 19, og det betyr at laget fra Nissekollen i skrivende stund ligger på nedrykksplass med 15 poeng. Rosenborg 2 ligger sist med 6 poeng, og har nå 10 poeng opp til trygg plass.