3.div: Kolstad imponerte, Tiller skuffet

av TF

Endelig er 3.divisjon i gang og Kolstad kickstartet sesongen med 5-1 hjemme mot Tynset. Vavik, Rotlid, Sørhøy og Arnstad scoret målene i tillegg til et selvmål, mens Nystuen satte reduseringen for Tynset. Kolstad er regnet som en av topplagene før sesongen og de innfridde i serieåpningen.

Tiller er også tippet i toppen, men gikk på et 3-0 tap borte mot Aalesund i første kamp. Et hjemmelag med deriblant David Fallmann på laget ble for sterke for Simon Evjens gutter etter en pangstart der det sto 2-0 allerede etter 16 minutter.

Strindheim gjestet NTNUI og i et målkalas ble det til slutt 4-2 seier til Christian Steens gutter, mens Byåsen knuste et ungt Ranheim 2. Orkla fikk det tøft borte mot Træff og tapte til slutt 5-0 i Molde.

Runde 1:

Kolstad- Tynset 5-1
Ranheim 2- Byåsen 1-5
Aalesund 2- Tiller 3-0
NTNUI- Strindheim 2-4
Træff-Orkla 5-0

Trønderfotball vil komme med egne sendinger der vi oppsummerer runden i 3.divisjon og ser på Fantasypoeng etter hver runde i 3.divisjon. I løpet av sesongen kommer det også superlørdager der vi følger kampene LIVE fra vårt studio!