Fantasy 3.divisjon avdeling 5

av TF

Trønderfotball kaster seg ut i det og presenterer fantasy for 3.divisjon avdeling 5 i samarbeid med breddefantasy.no.

Mange har deltatt på fantasy i Premier League og Eliteserien, men nå kan du også ha et eget fantasylag for vår lokale 3.divisjon. Mer om selve reglene kommer vi tilbake til, men det er bare å registrere laget sitt allerede nå på breddefantasy.no og husk å velge Norsk Tippingligaen avdeling 5 ved registrering.

Det er gratis å delta, men vi i Trønderfotball kommer til å ha en egen liga for våre medlemmer der det blir gjeve premier å kjempe om i tillegg til heder og ære.

Det som er viktig å huske er at 1.serierunde er en prøverunde og at poengene teller i sammendraget fra runde 2, noe som betyr at man kan teste ut litt helt til 2.serierunde. Det vil også komme justeringer på pris på spillere, og vi vil oppdatere spillerstallen ved endringer helt frem til 2.runde.

Så her håper vi så mange som mulig kaster seg med på denne piloten og vi håper også at så mange som mulig melder seg inn som medlem i Trønderfotball og blir med å kjempe om gjeve premier som vi kommer tilbake til når det nærmer seg 2.runde (Som er 1. tellende runde).