Nardo detonerte cupbombe mot Blink

av TF

Det er kanskje ikke den største bomben at det lag fra 2.divisjon slår ut et lag fra nedre halvdel i Obosligaen i cupen, men med måten Nardo gjorde det i Nissekollen velger vi å kalle det en cupbombe. 3-0 endte kampen etter 2 mål på dødball og det siste som et vakkert punktum i lengste kryss fra Andreas Krokbø i kampen siste minutt.

Et Blinklag uten Mats Lillebo virket tannløse og et hardtkjempende hjemmelag gikk rett i strupen på gjestene. Det ble aldri de største sjansene i åpent spill, men hjemmelaget viste styrke på dødball og Håkon Hammer satte inn 1-0 etter 24 minutter. Rett før pause fikk Nardo straffespark og selvfølgelig var det Jakob Rømo Skille på utlån fra nettopp Blink som satte den i nota til 2-0.

Nardo ledet fortjent 2-0 til pause og seieren var egentlig aldri skikkelig truet og når Krokbø skrudde inn 3-0 i sluttsekundene kunne Nardo slippe jubelen løs.

Nå venter det 3.runde på Nardo i likhet med Rosenboeg som knuste Orkla 11-1, og med Ranheim som slo Levanger 2-0. Tiller tapte 5-1 hjemme mot KBK og er ute av NM.

Trønderfotball kommer med sin egen cupsending tidlig mandag morgen.

Nardo- Stjørdals Blink 3-0
Orkla- Rosenborg 1-11
Levanger- Ranheim 0-2
Tiller- Kristiansund 1-5