Ranheim henter spiss i KBK

av TF

Unggutten Preben Asp fra Steinkjer gikk for 2 år siden til Kristiansund, men er nå tilbake i Trøndelag etter å ha signert med Ranheim. Spisen var ønsket av flere trønderske klubber, men valgte Fjæra og her skal han i første omgang spille for Ranheim 2 i 3.divisjon, skriver Trønder Avisa

19 åringen har store ambisjoner selv om oppholdet i KBK ble avsluttet etter 2 sesonger, og er klar på hvorfor Ranheim er riktig steg nå.

– Jeg er opptatt av at veien opp mot A-laget er kort, og det er den i Ranheim. De har en utviklingsplan som handler om hvordan man presterer over en viss periode. De er ærlige og tydelige i tilbakemeldingene på hva jeg må bli bedre på. Så er det opp til meg selv å vise at jeg er god nok.

Asp skal trene med rekruttlaget i første omgang, samt spille kamper for Ranheim 2 i 3. divisjon. En arena han mener passer godt.

– Jeg debuterte i 3. divisjon som 16-åring for Steinkjer. Var kanskje litt umoden og urutinert da, men når er jeg tre år eldre og har vokst mye både som person og spiller. 3. divisjon skal passe meg bra, der skal jeg prestere, sier Steinkjergutten overbevisende til TA.