Håkon Gangstad scoret for PEC Zwolle

av TF

Unggutten Håkon Gangstad forlot Rosenborg til fordel for Nederland og PEC Zwolle etter sist sesong, og i dag slapp han til som innbytter og kvitterte med å score det tredje målet i PECs 3-0 seier.

Æresdivisjonen nærmer seg oppstart og en stor fjær i hatten til Gangstad som slipper til i treningskamp og da er det aldri feil å markere seg med scoring, selv om det er en treningskamp. Gangstad tilhører U21 troppen i klubben, men trener med A-laget i hele oppkjøringen som har 2 mer rutinerte venstrebacker i stallen. Kamphverdagen blir nok dermed i U21 i utgangspunktet, men viktig å vise seg frem når man får muligheten og det gjorde han helt klart i kveldens treningskamp.

PEC Zwolle – Helmond Sport 3-0 (1-0).

35. Samir Lagsir 1-0

66. Siemen Fot 2-0

88. Hakon Gangstad 3-0

Lagoppstilling PEC Zwolle: Hauptmeijer (46. Schendelaar); Bajselmani (46. Chirino), Kersten (46. Van den Berg), Voet, Paal (46. De Wit); Van den Belt (81. Gangstad), Huiberts (60. Strieder); Landu (60. Westerman), Saymak (46. Reijnders), Clement og Lagsir.