Nytt trøndertalent til Kristiansund

av TF

Isak Aalberg (16) følger i fotsporene til mange trøndere og reiser til Kristiansund som neste steg i sin fotballkarriere. Den ungen midtstopperen fra Steinkjer har signert en 3 års kontrakt med “Trønderlaget” i Eliteserien, og KBK er strålende fornøyd med signeringen av en ny trønder.

– Isak er et av landets mest spennende venstrebente midtstoppere. Vi har stor tro på han og gleder oss over at han kommer til KBK, sier Leo Totev, utviklingsleder i Kristiansund Ballklubb til klubbens hjemmeside. 

– Han er en moden og teknisk god spiller født i 2005. Vi har fulgt med på Isak og han har vært på besøk i Kristiansund ved flere anledninger, fortsetter Leo Totev. 

Terje Wiik supplerer Leo og forteller at det er en spiller flere klubber har fulgt med på. Og at det da er ekstra stas at han nå velger å komme til Kristiansund. 

– Å hente Isak er helt i trå med klubbens strategi, sier Terje Wiik, sportslig leder. 

Isak selv gleder meg masse til å spille for KBK. Det blir nok mest spill for rekruttene men han får nok også trente med A-laget og vist seg frem der.

– Det blir kjekt å spille fotball på dette nivået. Jeg gleder meg til å trene sammen med gode fotballspillere, men aller mest gleder jeg meg til å spille kamper, sier Isak Aalberg.  

Isak forteller videre at alle i KBK har tatt han godt imot og det føles bra. 

– Jeg gleder seg masse til trening og er klar for å trykke til sier Isak Aalberg før den unge trønderen tar turen ned til matta for rekruttenes trening.