Strindheim slo Tiller med sluttspurt

av TF

Neste helg smeller det da 1.runde i NM er startskuddet på breddefotballens comeback, og 2 uker etter starter 3.divisjon. Lørdag spilte Strindheim og Tiller treningskamp på Myra, og opprykksfavoritt Strindheim vant til slutt 3-0.

Tiller manglet en god del spillere til denne kampen, men i 1.omgang så ikke dette ut til å være noe toppkamp i 3.divisjon. Mange tekniske feil og en litt rotete omgang endte 0-0, men etter pause giret hjemmelaget opp. Siste halvdel av 2.omgang var Strindheim klart best og det ble til slutt 3-0.

Vetle Wenaas scoret 2 mål, mens Nikolai Skaue satte inn det siste i en kamp der Strindheim var best, men der det tok lang tid før de store målsjansene ble skapt men der forskjellen på lagene ble større og større de det siste kvarteret.

Strindheim møter Orkla i NM til helgen, mens Tiller skal opp mot Tynset.