Nardo nær sensasjonell seier i Arendal

av TF

Nardo har slitt på bortebane denne sesongen, men mot serieleder Arendal slo Fredrik Eliassens menn til med en skikkelig skrell og spilte 2-2 på Sørlandet. Vertene tok en tidlig ledelse, men Nardo utlignet på straffespark midt i 1.omgang.

Etter hvilen gikk hjemmelaget hardt ut, men det var gjestene fra Nissekollen som fant veien til nettmaskene da Reda Chikh satte inn 1-2 tidlig i den andre omgangen. Hjemmelaget presset på for å få utligningen, men Nardo sto i mot helt til kampuret viste 85 minutter da hjemmelaget utlignet. Bittert å miste 2 poeng på slutten av kampen slik, men likevel en meget sterk prestasjon av Nardo.

Levanger tapte lørdag borte mot Vard Haugesund etter å ha fått en meget tvilsom straffer i mot seg, g sakker litt akterut i tetkampen i 2.divisjon. RBK 2 spiller mot Notodden på mandag.