Trønderfotball søker skribenter

av TF

Trønderfotball utvikler seg og vi søker nå etter skribenter som kan produsere innhold for nettsidene våre.

Trønderfotball satser på bredde og barnefotballen i regionen og vi søker skribenter som har interesse og lyst til å skrive om aktiviteten i regionen. Det kan innebære å fange opp lokale nyheter som er interessante for den trønderske fotballfamilien eller kamper/aktiviteter man følger.

Dette er oppgaver som er perfekte hvis man ønsker å ha noe i tillegg til studier eller annen jobb. Man trenger egentlig bare interesse for trøndersk fotball og en PC. Det vil være noe godtgjørelse knyttet til hvor mye arbeid man legger i det, men det er max snakk om en 15-20% stilling.

Er du interessert i å høre mer eller nysgjerrig på om dette kan være noe for deg ta kontakt med Kevin på 45267534 eller på tronderfotball@gmail.com