Millionbud på Bakenga

av TF

Mushaga Bakenga scorer mål på bestilling i Odd og er på utgående kontrakt i Skien, og nå har det i følge lokalavisene i byen kommet et millionbud på trønderen fra Saudia Arabia.

Ifølge begge de to lokalavisene har Odd avslått budet. Selv vil ikke Bakenga uttale seg om muligheten for et nært forestående proffliv i utlandet.– Bra forsøk, men jeg kan ikke si noe om det, sa han til Varden tirsdag.

– Det har kommet til et punkt der det har kommet tilbud som er så interessant for meg at jeg kan få realisert en stor drøm. Ting jeg tidligere trodde det bare var å glemme. Det ønsker jeg å oppleve. Og jeg håper at den fine tonen, og samarbeidet med Odd, den muntlige avtalen vi har, står ved lag sa Bakenga til TA den gangen.Heller ikke Odds sportssjef Tore Andersen vil si noe om den saudiarabiske interessen.– Jeg han bekrefte at det er ting i gjære. Men det er det hele tiden. Noe mer enn det kan jeg ikke kommentere.Telemarksavisa mener å vite at Al-Tai er klubben som har budt på Bakenga. Avisen skriver at Odd ser for seg 6-7 millioner kroner for å la trønderen gå.