Magnus Aasarød til Tiller

av TF

Magnus Aasarød har de siste årene spilt for Kjelsås i 2.divisjon, men flytter nå hjem til Trondheim og skal denne høsten spille for Tiller.

Den mangeårige Nardospilleren som går under kallenavnet “Pojjo” var ønsket av de fleste klubbene i Trondheim, men valget falt på 3.divisjonslaget Tiller, skriver klubben på sin hjemmeside.

Hovedtrener Evjen er naturligvis særdeles glad for sin nye tilvekst.

– Magnus er på alle måter en drømmesignering for oss. For det første er han en svært god spiller i en posisjon vi har mistet flere spillere det siste året. I tillegg er han en ekstremt fin fyr i form av innsats, lederegenskaper, kommunikasjon og erfaring.

– Han er et forbilde for alle unge Tiller-spillere. Vi kunne egentlig ikke drømt om en bedre signering enn dette, og vi er utrolig glad for at en så god, merittert og respektert klubbspiller velger å komme til oss, bekrefter Evjen.