Ny daglig leder i Kolstad

av TF

Christian Thesen er den nye daglige lederen i Kolstad etter at Jan Morten Bjerkan takker for seg etter 9 år i klubben.

Thesen kommer fra jobben som daglig leder på Intersport på Trondheim Torg, men 1. september skal han fast over i fotballbransjen.

– Jeg har vært i butikk fordi jeg liker å jobbe med mennesker, og det skal jeg fortsette med. Sånn sett er det ikke så ulikt. Det som er ulikt er å gå fra flere kolleger på lønnslista, til masse frivillige som man har et ansvar for at skal ha det bra, sier Thesen til nidaros.no

Thesen bor på Kolstad, og gleder seg til å komme i gang med jobben. Selv om han offisielt starter 1. september, ser han for seg å være mye innom før den tid.

– Det blir litt småtripping fram til start. Jeg kommer sikkert til å være her på kveldstid i august, da er jeg nok her etter jobb, sier Thesen smilende.

Han har vært i Kolstad i lang tid, og er for tiden trener for førsteklassingene. Tidligere har han vært trener, spiller, styremedlem og nestleder i klubben. I tillegg har han vært sportslig leder for A-laget.

– Jeg har innehatt de fleste roller i klubben. Jeg har aldri jobbet her og jeg har aldri vært styreleder. Bortsett fra det har jeg vært borti det meste, sier han og legger til:

– Jeg kjenner klubben brukbart.