Levanger vant i vest

av TF

Levanger ledet 3-0 borte mot Sotra og så ut til å cruise inn mot tre poeng, men så raknet det for Per Verner Rønnings mannskap og hjemmelaget kom opp til 3-3. Så på overtid dukket Kjartan Ulstad opp og satte inn 3-4, og Levanger kunne juble for årets første trepoenger!

Jo Sondre Aas scorte først, før Andreas Gundersen satte inn de to neste målene, men så holdt det på å gå skikkelig ille for LFK. Heldigvis våknet de på slutten og uret viste 91 minutter da Ulstad ble matchvinner.

Levanger tar dermed i likhet med Nardo sine første trepoengere allerede i runde 2, og er i gang med det som blir en intens og tett 2.divisjon. RBK2 tapte mot Skeid og ligger med 1 poeng i likhet med 6 andre lag på tabellen.

Vard, Egersund og Arendal er de 3 lagene med full pott etter 2 runder.

Se Postnordligaen Målshow på Trønderfotball mandag!