ETT Lag ETT Trøndelag – Strindheim

av TF

Her er endelig vår første sending i programserien Ett Lag Ett Trøndelag som Trønderfotball gjør i samarbeid med Trøndelag Kraft. Trønderfotball har i snart 20 år tatt pulsen på trøndersk barne og breddefotball under parolen fra kameratfotball til Champions League, og med dette konseptet ønsker vi å vise at trøndersk breddefotball er langt mer enn det som skjer på selve fotballbanen.

Uten breddeklubbene har aldri ikke Trøndelag fostret profiler som Alexander Tettey, Alexander Sørloth og Emilie Bragstad, og gjennom denne programserien er det breddeklubben som skal få all oppmerksomheten!

Programserien er mulig gjennom samarbeid med næringslivet i Trøndelag som bidrar med støtte og ikke minst premier som du kan vinne gjennom å ta del i basaren som er en del av denne sendingen. Trøndelag Kraft og TOBB stiller med en EL sparkesykkel til verdi av 10 000,-, Rosenborg bidrar med en signert Rosenborgdrakt og under her kan du se alle de flotte premiene du kan vinne gjennom å større Strindheim i basaren.

Vippser du 50,- har du ett lodd i trekningen, vippser du 200,- har du 4 lodd. I tillegg til at du kan vinne en av de flotte premiene er du med å støtter breddefotballen i Strindheim da pengene fra basaren går til klubben!

PS! Basaren varer ut lørdag 12.juni, søndag 13.juni kommer vi med en oppsummering.

TRØNDELAGKRAFT/TOBBEL Sparkesykkel
BILRADIOSPESIALISTEN2 DAB+ Radio Adapter
MØLLER BIL LEANGEN1 Bilpleiepakke
SYSTOR Skjærefjøl
PREGOGavekort på Pizza
LEANGEN TRAVBANEGavesjekk MidtSommer Travet
BRAVIDA DAB Radio
PROTAN1 gavekort Intersport
NorDesign1 gavesjekk lampe
KJEØY/SPAREBANK 11 gavekort Intersport
INTERSPORT1 gavekort Intersport
OBS BYGG Drill
ALEKSANDER SØRLOTHSignert spillertrøye
DENINA2 tepper
RBK1 signert spilletrøye
ORKLA/NIDAR3 premie esker sjokolade
PADELON OG RUSH TRAMPOLINE3 gavepremier på 1 timepass
DIVE IN2 premier a 3 gratis vask
ADRESSEAVISEN1 gavepremie Intersport
UMBRO1 (2) gavepremie Umbro
FORAAS2  gavepremie Intersport
BUGATTI1 gavekort pizza
KVILHAUGEN GÅRD1 gavekort restauranten
STJØRDAL GOLF2 gavepremier a 2 greenfee