Ett lag Ett Trøndelag – Premiere søndag

av TF

Søndag er det premiere på vår satningsprosjekt Ett lag ett Trøndelag i samarbeid med Trøndelag Kraft. Trønderfotball har i snart 20 år tatt pulsen på trøndersk barne og breddefotball under parolen fra kameratfotball til Champions League, og med dette konseptet ønsker vi å vise at trøndersk breddefotball er langt mer enn det som skjer på selve fotballbanen.

For at Rosenborg skal få frem Per Ciljan Skjelbred trengs Trygg/Lade, for at Alexander Sørloth skal spille i Bundesliga og i Champions League trengs Strindheim, for at Emilie Bragstad skal bli landslagsspiller trengs Trond IL. Uten breddeklubbene får vi ikke heller toppene, og i Ett lag Ett Trøndelag skal vi komme tettere på nettopp breddeklubbene i Trøndelag. Ikke bare hva som skjer på banen i de forskjellige klubbene, men også det som skjer utenfor. Vi skal bli litt bedre kjent med menneskene, hva klubbene står for og hva som driver dem i hverdagen som betyr så utrolig mye for alle som er glad i fotball.

Vi skal ta pulsen på en trøndersk breddeklubb i hvert program og i tillegg avholder vi en basar i hvert program der inntektene uavkortet går til klubben i programmet. Samarbeidspartnere bidrar til dette som ikke bare blir en dypdykk i de trønderske breddeklubbene, men som også skal bli noen som bidrar til klubbkassen i klubbene som gjør en strålende jobb i den trønderske fotballfamilien.

De trønderske breddeklubbene fortjener synlighet, den jobben de gjør fortjener å vises – derfor gjør vi sammen med Trøndelag Kraft Ett lag Ett Trøndelag.

Søndag er det premiere og da er det Strindheim vi skal ta pulsen på og bli bedre kjent med. Vi håper så mange som mulig ser sendingen som kommer på søndag og ikke minst deltar på basaren til inntekt til Strindheim. Her er litt av det som er mulig å vinne i basaren, men dette er bare noen av det fantastiske premiebordet i basaren til Strindheim!