Sander Kartum matchvinner

av TF

Sander Kartum ble matchvinner med sin første scoring i Eliteserien da han sikret Kristiansun 1-0 seier borte mot Sarpsborg 08. Torgil Gjertsen sto for assisten da han headet ballen ned til Kartum i 16 meteren og på volley plasserte han den vakkert i lengste hjørnet.

I tillegg til Gjertsen og Kartum startet også Bendik Bye, Olaus Skarsem og Christoffer Aasbak kampen for Kristiansund, til sammenligning var det to trøndere som startet for RBK i kampen mot Sandefjord samme kveld. Ikke rart KBK kalles trønderlaget.

I Bodø måtte Brede Moe gå av banen med skade og spilleren selv sier til Glimts youtubekanal at han er usikker på hva skaden egentlig innebærer ennå:

Skadet er ikke Gjermund Åsen som hadde sin første assist i Lillestrømtrøya da kanarifuglene tok sin første seier for året med 1-0 hjemme mot Mushaga Bakengas Odd. Åsen hadde målgivende til Lehne Olsens seiersmål.