Nardotrener til Eliteserien

av TF

Paul Andre Farstad forlater Nardo FK til fordel for FK Haugesund der han skal ha ansvaret for rekruttene i FKH sammen med klubblegenden Christian Grindheim.

-Paul kom til Nardo FK rett fra studier i England. Fra november 2019 har Paul vært vår hovedtrener på G19 samt assistent i 2020 sesongen på A-herrer i PostNord-ligaen. Paul og teamet har gjort en fantastisk jobb og det er fullt fortjent at han nå får muligheten i en klubb som Haugesund. Nardo FK er stolt over at også trenere tar steget opp og videre etter gode år i klubben, skriver Nardo på sin hjemmeside.

– Med familie bosatt i Sveio kjenner jeg allerede godt til klubben og har fulgt med siden før opprykket i 2009. Nå gleder jeg meg til å komme på jobb, og bidra med min kompetanse inn mot et allerede kompetent akademi team, med mål om å hjelpe spillerne oppnå sine mål. 

– Jeg er stolt og ydmyk over å bli en del av en profesjonell gruppe spillere og trenere i FKH. Da jeg besøkte Haugesund tidligere i vår fikk jeg et meget godt inntrykk av opplegget rundt FKH 2 med Christian i spissen. Jeg rakk å se G19 i både trening og kamp, spillerne har noen fantastiske kvaliteter som jeg gleder meg til å jobbe med. Den jobben Henrik C. Clausen og akademitrenerne gjør med ny sportsplan tror jeg vil gagne FKH i lang tid fremover, sier Farstad til fkh.no

Han takker også for tiden i Nardo:

Jeg har blitt veldig glad i alle i og rundt klubben. Dette er en klubb som er på rett vei nå, drevet av engasjement og dugnadsånd. På G19 har vi lagt et godt fundament for læring og utvikling. Der er det en fantastisk gruppe spillere som har et langt liv i fotballen foran seg, forutsatt at de fortsetter å legge ned innsatsen som de har gjort så langt. Som trener har jeg blitt veldig knyttet til spillerne og er ydmyk for at jeg har fått lov å ta så stor del i livet til så mange gode fotballspillere og mennesker.