Spilleplan for 2.divisjon

av TF

Rett før helgen kom oppsettet til Postnord ligaen og det betyr at fra 19.juni er vi et steg nærmere åpning også i bredden av fotballen.

For de trønderske lagene blir det en tøff åpning der RBK 2 skal reise til Bergen for å møte Øygarden i første kamp, mens Nardo skal i samme landsdel å møte hardtsatsende Egersund. Levanger er det eneste laget som starter med hjemmekamp, og de får besøk av Notodden.

Det er verdt å merke seg en veldig tøff start for spesielt Nardo når det gjelder reisebelastning med dette oppsettet, der de blant annet har flere midtuke kamper på reisefot som kan gi klubben store utfordringer økonomisk.

– Serieoppsettet er komplett galskap. NFF og Divisjonsforeningen vet at vi har et lite budsjett på 1.5 millioner kroner, og så presterer de å sette oss opp på fire bortekamper i midtuken, sier en forbannet Erikstad til Fotballnerd.no

– Vi er en semiprofesjonell klubb med både trenerteam og spillere i jobb ved siden av fotballen. Vi har også studenter som jobber i sommer for å legge seg opp penger til vinteren. Vi er nødt til å kjøpe fri nesten samtlige, så det sier seg selv. Vi føler oss jævlig nedprioritert og tråkket på.

Hele oppsettet ser du her