Kartum debuterte i KBK

av TF

Sander Kartum debuterte i dag i Eliteserien da han startet som indreløper i KBKs bortekamp mot gullfavoritt Molde. Det endte dessverre med tap for Kartum i debuten, men få hadde nok ventet at lillebror skulle utfordre storebror i serieåpningen. Kampen endte med 2-0 til hjemmelaget, noe som betyr at KBK ennå står uten nettkjenning i 2021 etter 3 treningskamper og 1 seriekamp uten mål.

I tillegg til Sander Kartum startet både Bent Sørmo, Bendik Bye og Torgil Gjertsen for trønderlaget KBK, mens Olaus Skarsem kom inn som innbytter. Christoffer Aasbak var ikke i troppen til KBK.

I Bodø startet både Brede Moe og Ola Solbakken for de regjerende seriemesterne da Tromsø ble overkjørt på Aspmyra i slaget om nord. Moe som midtstopper, mens Solbakken som sedvanlig spilte venstrekant og fikk sin assist på 3-0 scoringen som var et selvmål.

I Stavanger styrte Kristoffer Løkberg inn Viking til 3-1 hjemme mot Brann, der Vegard Forren spilte 90 minutter for hjemmelaget.