Torgil Gjertsen tilbake i Eliteserien

av TF

Trøndernes samles i KBK og nå har Torgil Gjertsen kommet tilbake etter et kort opphold i polsk fotball. Mandag ble han presentert som ny KBK spiller, og Gjertsen har signert en 3 års kontrakt med Christian Michelsens mannskap.

KBK fortsetter å hente trøndere og denne gang er det altså Gjertsen som returnerer til klubben han forlot på bosman til fordel for polsk fotball etter 2019 sesongen. Gjertsen skal erstatte Pellegrino som banket inn mål for KBK i 2020, og vi gleder oss til å se lynvingen tilbake i Eliteserien.

– Endelig er det offentlig. Tiden den siste uka har gått alt for tregt, nå er jeg KBK-spiller. Ting begynte å skje i forrige uke, og det er helt sinnsykt deilig og ikke minst artig å kunne kle på meg KBK-drakta igjen. Litt stolt, superglad og utrolig motivert til å bli med å fighte for Kristiansund igjen, sier Gjertsen til kbk.no.