Trønderfotball ønsker Tips

av TF

Selv om de obligatoriske kampene ikke er i gang ennå pågår det treningskamper som vi i Trønderfotball er interessert i. Har ditt lag eller din klubb kamper så gi oss gjerne beskjed på mail. Kanskje tar vi turen 🙂

For de lagene som filmer kampene sine er vi VELDIG interessert i å få tilsendt klipp fra kamper, og dette er uavhengig av alder og nivå. Noen klubber bruker VEO cam til å filme kamper allerede, og hvorfor da ikke sende det til oss så kan vi legge ut høydepunktene fra kampen?

Vi har også et ukentlig program som heter Baill`n e roinn i samarbeide med Trønder TV og tar gjerne i mot tips til interessant innhold til denne programserien.

La oss løfte trøndersk bredde og barnefotball sammen – hjelp oss til å lage et vinduet utad som den trønderske fotballfamilien fortjener!