Brikkene faller på plass for Helland

av TF

For første gang på veldig lenge skal Pål Andre Helland etablere seg et annet sted enn i Trondheim, og nå er det en hel familie å ta hensyn til. Leiligheten er på plass i Lillestrøm sentrum, og nå har den viktige brikken med Barnehageplass også falt på plass.

– Siden fruen er høygravid så er vi avhengig av det. Det er vanskelig for henne å være høygravid på hjemmekontor med en sønn på tre og et halvt år som er nysgjerrig og har lyst til å oppleve alt mulig. Så jeg håper vi kan trylle fram en barnehageplass. Da er alt på plass og alle mine bekymringer borte slik at jeg kan fokusere på fotball og livet, sa 31-åringen til RB i forrige uke.

Nå har ønsket om barnehageplass blitt oppfylt for trønderen og hans familie.

– Vi er glad for at det har løst seg. Til slutt hadde vi tre alternativer å velge mellom. Han begynner i en barnehage på Fetsund hvor de hadde en ledig plass fra juni til august. Det passet oss helt perfekt. Jeg er ydmyk for det engasjementet folk har vist og den hjelpen vi fikk, sier Helland.https://dade2112e22cbdcbc25c5a13fe54a40f.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Snart flytter samboeren og sønnen til Lillestrøm.

– Flyttelasset kommer nedover i begynnelsen av mai, sier han.

Da gjenstår det å komme på banen for LSK.

– Jeg gjør som Geir Kåsene sier og følger hans program. Til seriestart mot Strømsgodset 16. mai er jeg klar, sier han til Romerikets Blad.

Trønderfotball skal følge Helland og kompisen Gjermund Åsen tett under oppholdet i Lillestrøm og i løpet av sommeren kommer en egen serie om de to kanarifuglene – Følg med 🙂