Ny Glimtspiller til Blink

av TF

Stjørdals Blink henter en ny spiller fra regjerende seriemester Bodø/Glimt og denne gang er det Runar Hauge som kommer på lån. Runar er lillebror til Jens Petter Hauge som sist høst ble solgt til AC Milan, og spilte 8 kamper for Glimt i mestersesongen i fjor.

-Vi er utrolig glade og fornøyde med at Runar kommer på lån til oss. Vi vet at han hadde tilbud fra flere andre klubber, så det at han valgte oss er vi både stolte og glade for. Runar er en hurtig kantspiller som kjenner 4-3-3 og måten vi skal spille på veldig godt. Det gjør det enklere for både ham og oss å lære hverandre å kjenne, og jeg føler meg trygg på at Runar med den erfaringen han har fra Eliteserie og OBOS ville være en kjempegod spiller for oss i år. Runar vil være med å utvikle Blink, og Blink vil være med å utvikle Runar.  I tillegg er han er veldig fin type som blir fin å ha i vår spillergruppe, sier Petter Holltrø, sportslig ansvarlig A-lag menn Stjørdals-Blink Fotball.