Postnordligaen starter i juni

av TF

NFF har i dialog med Toppfotball Kvinner, Divisjonsforeningen og Norsk Toppfotball utarbeidet plan for oppstart av toppfotballen.

Norges Fotballforbund (NFF) har i dialog med Toppfotball Kvinner (TFK), Divisjonsforeningen (DF) og Norsk Toppfotball (NTF) utarbeidet plan for oppstart av toppfotballen. Det understrekes at det tas forbehold ift utvikling av smitten i samfunnet.

Følgende plan er lagt:
Eliteserien: Seriestart 8.-9. mai
OBOS-ligaen: Seriestart 15. mai
Toppserien og 1. divisjon kvinner: Seriestart 22.-23. mai
PostNord-ligaen: Seriestart 5.-6. juni

– PostNord-ligaen er inkludert i planen selv om myndighetene p.t. kun har satt oppstartdato for de to øverste ligaene på kvinne- og herresiden. Vi håper at smittesituasjonen de neste ukene er positiv slik at også PostNord-ligaen kommer i gang som planlagt, sier direktør i konkurranseavdelingen i NFF, Nils Fisketjønn.

Spilleplanen for de 10 første rundene i Eliteserien presenteres torsdag 1. april, resterende runder offentliggjøres uken etter påske. Spilleplanen for de andre turneringene samt oppjusterte terminlister vil også bli offentliggjort uken etter påske.